Absis Legal Advocats, és un despatx professional d'advocats i economistes que neix de la fusió dels projectes dels seus quatre socis fundadors, Mª Teresa de Gispert Pastor, Catedràtica de Dret Mercantil de la Universitat de Barcelona; Rafael de Gispert Pastor, Jordi Creixell Sureda i Antoni Muñoz de Gispert, tots ells advocats consolidats i de llarga trajectòria professional amb profund arrelament al món del Dret.

Aquests prestigiosos professionals del Dret decideixen associar-se el setembre de 2003 unint els seus actius per tal de crear i potenciar un ampli equip d'advocats, la vocació del qual és l'exercici de l'advocacia al servei de les empreses, les institucions públiques, altres entitats jurídiques i els particulars, amb estreta unió a l'estudi del dret i la docència universitària.

Al juny del 2011 es va incorporar al despatx l'advocat Gema García Soler, especialista en Dret Processal i Família.

A principis del 2017 entren a formar part del despatx Yolanda Perlines Landín i Fedra Buades Rodríguez especialistes en Dret de Família, Josep Lluís Raga Lleida especialista en Dret Administratiu. En el 2019 s’incorpora Joaquim Herrera Gay. Especialista en Dret Fiscal i Dret Mercantil Civil.

El despatx s'ha convertit en una referència en l'àmbit del dret d'empresa, tant a nivell nacional com a internacional, en Dret Mercantil, Dret Concursal i Dret Fiscal, trobant-se actualment en ple procés d'expansió.